Отборите на Испания и Колумбия играят при резултат 0:1 в приятелски

...
Отборите на Испания и Колумбия играят при резултат 0:1 в приятелски
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Испания - Колумбия 0:1

Отборите на Испания и Колумбия играят при резултат 0:1 в другарски мач. Двубоят започва в 22:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата.

Испанците комбинираха чудесно в офанзива в 6-ата минута на мача - Мерино откри Оярсабал, който проби отляво. След това той опита остро подаване към бялата точка, само че бе блокиран.

Три минути по-късно точно Микел Морино засече центриране и стреля с глава, само че не съумя да насочи удара си добре и топката прелетя над напречната греда.

В 19-ата минута Алехандро Грималдо прати чудесно центриране в наказателното на Колумбия. Там Дани Вивиан стреля с глава от близко, само че неопределено - топката мина малко над вратата.

Само две минути по-късно Давид Рая трябваше да прави първото си избавяне след шут на Касиера по земя. Символичният посетител в срещата опита заучено осъществяване на директен свободен удар, което въпреки всичко докара и до пъравта опция пред отбора на Нестор Лоренсо.

В края на първото полувреме Йон Ариас проби и стреля от границата на наказателното поле. Изпълнението му обаче не затрудни Давид Рая. Така първата част приключи без попадения.

В 49-ата минута Аймерик Лапорт отклони с глава, след което Жерард Морено нанесе мощен шут от въздуха с левия си крайник. Все отново стражът на Колумбия Камило Варгас сподели добър инстикт, с цел да избави.

Осем минути по-късно Хамес Родригес опита изстрел от сериозна отдалеченост. Давид Рая съумя да избие снарядът над напречната греда.

В 61-ата минута Луис Диас бе изведен отляво. Той показва техниката си и се оправи с Вивиан, след което центрира в наказателното поле на Испания. Там с акробатично осъществяване топката засече Даниел Муньос, който не остави шансове на Давид Рая и по този начин даде преднина на Колумбия. 

LIVE | Испания - Колумбия 0:1

0:1 Даниел Муньос 61'

Съставите на двата тима:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР